Rozhovor s Natáliou de Lemeny – Makedonovou
v rádiu Hviezda – 14. november 1998

 

 

Na Slovensku je v súčasnej dobe snáď najpopulárnejšou osobou pani Natália de Lemeny-Makedonová. Je tu november a teda čas, kedy sa majú naplniť proroctvá o príchode Ducha Svätého na Zem a o začiatku Veľkej očisty Zeme. Pozvali sme si pani Natáliu do našej redakcie, aby sme priamo s ňou upresnili význam a zmysel týchto udalostí, ktorých sa máme tento mesiac dočkať.

Pani Natália, ako ste prišli na to, že práve Vy máte byť matkou Ducha Svätého – Imanuela?

Ako som nato prišla? Tak môžem vám úprimne prezradiť, že sama som nato neprišla. Dozvedela som sa to pri písaní mojej knihy Večné zákony 1., 2. a 3. diel, v ktorých som mala zvestovať narodenie Ducha  Svätého na Zemi podľa Biblie a aj iných proroctiev. Keď som túto udalosť písala, nevedela som ešte, kto bude jeho matkou. Až po dešifrovaní Apokalypsy – Zjavenia Jána som pochopila, že ňou mám byť ja. Úprimne sa priznávam, mala som čo robiť, aby som to strávila.

 

Aj tak je to odvaha, priznať si také niečo. Čo Vám dáva takú istotu, že sa nemýlite?

Veľa vecí, ktoré spomínam v knihe a ktoré som už tu spomínala.

Kto nečítal knihu, tak toho by to aj tak nepresvedčilo - tie fakty, takže neostáva nič iné, iba kto je zvedavý, pozrie do knihy.

Ja myslím na to, že konkrétne vo svojich výkladoch sa nemýlite v tom, že pri písaní jedného, druhého a tretieho diela ste sa dozvedeli, že máte byť matkou Ducha Svätého, čiže Imanuela. Čo Vás vedie k tomu, že v tomto sa nemýlite?

To, že som knihu písala na základe proroctiev, kde to všetko vykladám a že vlastne výklad tých proroctiev by nebol schopný urobiť človek. Lebo doteraz za dvetisíc alebo tritisíc rokov, odkedy sa datujú prvé proroctvá o narodení Imanuela, ich ešte nikto neotvoril takým spôsobom, aby sa dalo dešifrovať, kedy sa to stane a ako sa to stane.

Čiže jedine Boh, ktorý tieto proroctvá nadiktoval, ich mohol aj otvoriť v pravý čas, a cez tú, ktorá ich vlastne napĺňa.

 

Ako viete dokázať, že ste boli vedená pri jeho dešifrovaní Bohom, nie jeho protikladom satanom?

Stvoriteľ je predvídavejší ako človek. Počítal s tým, že v dnešnej dobe, plnej falošných prorokov, cirkví a siekt, bude ťažké rozpoznať Bohom zasľúbenú matku Imanuela, a preto zoslal na Zem viacero proroctiev. Nadväzujú na seba a postupne upresňujú jej pôvod a úlohy.

Iba jej dal Boh tú schopnosť otvoriť tieto proroctvá a naplniť ich.

 

Nie je možné, že pri narodení Ducha Svätého bude pôsobiť satan?

Tak samozrejme, bude pôsobiť, bude sa snažiť to znemožniť. Ako je to v Biblii napísané, už počas tehotenstva môjho, aj počas narodenia, aj vlastne celý život sa bude snažiť znemožniť jeho poslanie, ktorým je vlastne – zničiť jeho vládu. Takže s tým sa počíta, to nie je nič nové, a preto aj toto tehotenstvo je také, aké je – nehmotné – aby ho nemohol zničiť už v tom tehotenstve.

Ktoré proroctvá tvoria tú reťaz, čo logicky nadväzuje a objasňuje narodenie Ducha Svätého v tomto čase?

Ako prvý začal zvestovať Imanuelov príchod na Zem pred 3000 rokmi staroveký prorok Izaiáš výrokom v 7. kapitole: „Panna počne a porodí syna a dá mu meno Imanuel”. Celá I. kniha jeho proroctiev objasňuje, že bude zároveň kráľom Tisícročnej ríše, ktorá má nastať po Veľkej očiste.

Ďalšie proroctvo  Apokalypsa napísané o tisíc rokov neskôr, dopĺňa iné podrobnosti o narodení vládcu Tisícročnej ríše, napr. o pôvode jeho matky (12. kap.). Ďalšie úlohy Imanuelovej matky upresňuje 3.Fatimské posolstvo, ktoré mal pápež zverejniť svetu už pred 40 rokmi, aby sa ľudstvo vyhlo katastrofickým následkom hroziacej 3. svetovej vojny.

Keďže do dnešného dňa Vatikán toto posledné proroctvo pred verejnosťou tají, strháva svet do nedôvery v narodenie Ducha Svätého, a tým nepriamo podporuje samozničenie ľudstva.

 

Chcete povedať, že keby sa svet dozvedel pred 40-timi rokmi o narodení  Imanuela na Zemi a pripravoval sa na túto udalosť zmenou myslenia a hodnôt, že by sa 3. svetová vojna a katastrofy neuskutočnili?

Správne ste to vyjadrili. Keď človek nepozná večné zákony, miesto, odkiaľ pochádza a dôvod, prečo sa vteľuje na Zem, on a Boh, nie je hoden toho, aby túto starú, na zánik už odsúdenú dobu prežil a stal sa obyvateľom nového sveta – Tisícročnej ríše.

 

Prečo myslíte, že táto doba je už odsúdená na zánik?

Vy to nevidíte, ako víťazia nepravé životné hodnoty – lož pred pravdou, nevedomosť pred poznaním, nespravodlivosť pred spravodlivosťou?

Poviem Vám príklad: 4.novembra 1998 bol astrologicky vhodný čas na zvestovanie novej významnej udalosti na celom svete. Žiadali sme masmédiá o zverejnenie správy o narodení Imanuela v tomto mesiaci. A viete ako to dopadlo?

Celý svet namiesto tejto, pre prežitie ľudstva dôležitej správy, sa dozvedel z masmédií inú, ktorá zaujala pozornosť všetkých ľudí – talianskemu lekárovi sa podarilo transplantovať mužský pohlavný orgán! Na túto správu malo takmer každé masmédium vo svojich správach miesto, ale na tú správu, ktorá má zachrániť ľudstvo pred samozničením, nemal nikto voľný priestor, ani odvahu.

V súčasnej dobe je pre ľudí zaujímavejší pohlavný orgán ako Boží Syn, ktorý práve prichádza na Zem. A ľudia stále nechápu, že sú zavádzaní nepodstatnými informáciami od Pravdy a pravého poznania.

 

Mne sa vyskytla jedna podotázka: či nie je možné, že je to z toho dôvodu, že takýchto informácií o narodení Božieho Syna bolo už vo svete niekoľko a že ľudia im neveria, jednoducho sa nesplnili?

Ale asi neboli podložené tak, ako sú podložené teraz.

Prečo aspoň cirkev neoznamuje túto dôležitú správu – narodenie Imanuela cez svoje kanály, keď ich má dostatok?

Keď som rozlúštila v lete „Apokalypsu”, aj „3.Fatimské posolstvo”, oznámila som ich obsah do Vatikánu. Žiadala som o ich zverejnenie svetu, pretože sa tento rok v novembri majú splniť.

Avšak namiesto zverejnenia urobili opak – oznámili všetkým cirkevným autoritám, aby moju knihu pred veriacimi znevažovali a mňa označili za duševne chorú. Nikto z cirkvi nie je ochotný so mnou otvorene diskutovať o mojej knihe a vyvrátiť jej pravdivosť. Ale za chrbtom sa o nej a o mne vyjadrujú negatívne. Z ich rečí jasne cítiť, že moje knihy nečítali, a preto ani nemôžu poznať ich skutočnú hodnotu.

Dnes je už moja kniha na celom Slovensku cirkvou zakázaná. Neviem, či si cirkev uvedomuje, že takto len dokazuje, že niečo v jej výkladoch Biblie nie je v poriadku, keď sa bojí mojich vysvetlení, ktoré sú iné. Keby v mojich knihách nebola pravda, nebrali by ich, aj mňa tak vážne a nesnažili by sa ma tak verejne pranierovať.

 

Viete túto falošnú úlohu cirkvi nejako dokázať, alebo sú to len vaše osobné dohady, domnienky?

Túto správu o znevažovaní mojej osoby a mojich kníh „Večné zákony” som sa dozvedela z viacerých strán – písali mi o tom moji čitatelia z celého Slovenska, ktorých deti navštevujú cirkevné školy, alebo majú známych, ktorí sa to dopočuli  v kostole. Keby to bola len ojedinelá informácia, tak by som to nehovorila. Ale keď cirkev Pravdu prekrucuje a zahaľuje, ja ju musím odhaľovať, lebo ju poznám.

Podľa zákona rovnováhy treba poznať obe strany mince. Aby sa každý sám rozhodol, ktorá strana je pre neho prijateľnejšia. Či tá cirkevná, ktorá si vyžaduje slepú vieru a dešifrovanie proroctiev ľuďmi, alebo tá, ktorá sa opiera o večné zákony a biblické proroctvá dešifrované Bohom.

 

Ja sa teraz priznám, ja som Večné zákony, ani jeden diel, nečítal. Sú nejako v rozpore s Bibliou, alebo v rozpore s cirkevnými informáciami?

V rozpore s Bibliou nie sú, ale sú v rozpore s niektorými výkladmi Biblie. Chcete vedieť konkrétne?

 

Aspoň jeden by ste mohli…

Áno. Tak jeden z príkladov, je ten, že cirkev vykladá v Biblii, že Syn Človeka a Ježiš je tá istá osoba, alebo Imanuel a Ježiš takisto je tá istá osoba. Nerozlišuje, že vlastne Syn Človeka je Duch Svätý – Imanuel a že Ježiš je vlastne Božia Láska – Ježiš. Každý má inú úlohu a v Zjavení Jána, v 12. kapitole, sa spomína narodenie kráľa Tisícročnej ríše a to je vlastne prorokom oznamovaný Imanuel.

Čiže tieto výklady potom zabraňujú ľuďom, aby pochopili, že aj keď majú v Zjavení Jána popísané narodenie Ducha Svätého, teda kráľa Tisícročnej ríše, tak oni ho nečakajú, lebo cirkev im to vykladá, že to je vlastne Ježiš.

Podľa Vášho výkladu je v 3.Fatimskom posolstve zvestované, že Imanuelova matka sa spozná podľa toho, že bude mať neobvyklé tehotenstvo, aby jej ľudia verili, že počala z Ducha Svätého. Aké dôkazy viete o tom podať?

V mojej knihe „Večné zákony” opisujem, ako som sa dozvedela o mojom nehmotnom počatí, aj prečo sa to malo takto udiať, a ako bude v dôsledku toho prebiehať moje nehmotné tehotenstvo. Tí, čo moju knihu pochopili, nepotrebujú  a ani necítia potrebu hľadať iné dôkazy. Avšak tí, čo si nenájdu čas na prečítanie knihy, kde by spoznali, prečo cirkev zavádza ľudí nesprávnymi výkladmi Biblie, dostávajú toto netradičné tehotenstvo ako zázrak, resp. pomoc.

Pomocou nehmotného tehotenstva a riadneho pôrodu majú pochopiť počatie Božieho Syna z Ducha Svätého.

V 3., 5. a 9. mesiaci tehotenstva som sa dala prezrieť ultrazvukom, ktorý potvrdil, že nie som tehotná. Pri poslednom vyšetrení urobila z neho záznam aj televízia, ktorá ma žiadala o toto vyšetrenie.

 

Bude vaše dieťa po narodení ľudom viditeľné, alebo bude tiež nehmotné?

Tesne pred pôrodom sa dieťa v mojom tele zhmotní, aby som ho mohla riadne porodiť, čo je potrebné ako dôkaz, že je naozaj moje. Avšak toto dieťa bude predsa len iné ako ostatné – bude žiariť a bude mať v sebe duchovné znamenia – zlatý kríž a bielu holubicu, ktoré budú vidieť mnohí ľudia.

Aby im verili, bude táto udalosť potvrdená ešte aj inak – novou hviezdou. Objaví sa na oblohe hneď po Imanuelovom narodení a bude viditeľná dlhšiu dobu na celom svete.

 

To znamená, že nová hviezda bude viditeľná aj pre „neveriacich Tomášov”, ako sa hovorí? A Imanuel viditeľný nebude pre každého? Bude viditeľný len pre tých vyvolených?

Nie. On bude viditeľný, on bude mať riadne hmotné telo, ale tie duchovné znamenia budú vidieť len určití ľudia, ktorí budú mať taký dar, ako kedysi mal prorok Ján Krstiteľ, že videl u Ježiša tieto znamenia.

Ale teraz ich bude viacej, aby si ľudia nemysleli, že keby to bol len jeden človek, že som ho nejako nahovorila, takže to bude potvrdzovať jeho pravdivosť.

 

Nebojíte sa toho, že keď vyšetrenia nedokázali, že ste tehotná a porodíte, že svet vedy a techniky vás začne skúmať, ako to býva, keď priletí UFO?

Tak ja neviem, čo by mohol skúmať, keď riadne porodím, tak ja neviem, čo chce ešte skúmať?

 

Dobre. Skúsme sa nato pozrieť takto. Porodíte, záznamy nebudú, predpokladám, že budete musieť prejsť určitými vyšetreniami, ktoré, aby teda lekári… určite je to atypické...

Ja mám záznamy o tom – tri, že nie som tehotná, ale v skutočnosti pocity mám, aj som pribrala, deväť kíl, takže to je len nehmotné, neviditeľné to tehotenstvo, ale v skutočnosti ono je ozajstné.

To je ochrana. Ako v knihe píšem, pred tým zabitím toho dieťaťa, ako je to v Biblii zvestované, že ten drak sa bude snažiť dieťa zabiť už v tehotenstve.

 

Kedy by mala nastať Veľká očista Zeme? Bude tiež nejakým nadpozemským úkazom zvestovaná?

Duch Svätý – Imanuel je proroctvami oznamovaný ako sudca, lebo jeho narodenie vyvolá medzi ľuďmi triedenie na schopných a neschopných prežiť súd. Keby ho prežili všetci, čo sú tu teraz, nič by sa na Zemi nezmenilo. Stále by boli ľudia odvádzaní od toho, aby nespoznali pravého Božieho Syna.

Podľa toho, aké množstvo ľudí bude jeho narodenie očakávať, bude očista buď globálna, celosvetová alebo len miestna. Blížiaci sa vrchol súdu - Veľkej očisty Zeme budú zvestovať nadpozemské úkazy - nebeské znamenia, ktoré môžu byť len symbolické alebo katastrofické.

Astronómami oznamovaný dážď meteorov v polovici novembra je jedným z nebeských znamení, ktoré majú upútať pozornosť ľudí na iné hodnoty, ako sú len materiálne. Je varovaním k tomu, aby si uvedomili, že aj súd, aj narodenie Imanuela sú prelomovými dejinnými udalosťami, ktoré treba brať vážne.

Mnohé vedecké alebo cirkevné autority sa budú snažiť spochybňovať Božie znamenia a budú tvrdiť, že sú to prirodzené úkazy, ktoré sa vraj pravidelne opakujú (tie meteory). To je pravda, ale ich intenzita je rôzna, lebo závisí od kvality vývoja planéty. Vieme už, čo všetko zničili meteority v rôznych dobách na Zemi.

Po narodení Imanuela budú ešte ďalšie menšie očisty, aby sa redukoval počet ľudí. Majú prežiť len tí, čo pochopia a prijmú Imanuela ako Božieho Syna, budúceho kráľa Bibliou zvestovanej Tisícročnej ríše. Týmto triedením sa vylúči opakovanie tej istej chyby, že vyvolený ľud si svojho Spasiteľa zabije ako za čias Ježiša, lebo neveril, že je Boží Syn.

 

Píšete, že Slováci sú vyvoleným národom. Čo to znamená pre nás?

Je to pre náš národ pocta, ale zároveň aj záväzok voči Stvoriteľovi. Pocta spočíva v tom, že podľa zákona rovnorodosti sa Boží Syn môže narodiť iba medzi duchovne najvyspelejších ľudí, lebo tí ako prví dokážu pochopiť vážnosť a zmysel jeho príchodu na Zem. Záväzok zase spočíva v tom, že každý jednotlivec vyvoleného národa by mal túto správu oznamovať vo svojom okolí, a aj vo svete. Čím viac ľudí to na Zemi pochopí, tým miernejšia bude očista Zeme.

 

Prečo má byť podľa Apokalypsy dieťa krátko po narodení „uchvátené k Božiemu trónu“? A čo to vlastne znamená?

Proroctvo oznamuje, že keď ľudia budú ľahostajní k narodeniu druhého Božieho Syna, alebo dokonca odmietaví, tak dieťa tajomným spôsobom odíde zo Zeme, aby ho neprajníci nepripravili o život.

 

Dá sa odpovedať na otázku, že koľko Boží Syn zostane na Zemi?

Nedá sa to povedať, ale Izaiáš tvrdí, že skôr, ako by chlapec vedel povedať otče a matka, tak sa to môže stať. Ešte sú tam aj iné proroctvá, ale všetky hovoria o tej dobe, že maximálne rok, možno ani rok nie. Ale môže to byť aj skorej.

Môže to byť dokonca aj hneď po narodení , pokiaľ Boh bude vidieť, že ho väčšina ľudí neprijíma. Lebo ako som už spomínala, cirkev už teraz popiera jeho narodenie.

 

To znamená, že je možné, že ho dokonca nikto nebude vidieť?

Tak niekto by ho určite mal vidieť, keď sa riadne narodí, lebo potom by to bolo, ako by som to nazvala, bolo by to sklamanie pre ľudstvo. Takže určite krátku dobu tu bude, ale hovorím, môže tá doba byť mesiac, ale môže to byť aj skoro rok.

 

Znamená to, že bude zhmotnené hneď po narodení a bude viditeľné každému?

Áno.

 

To znamená, že jednoznačne bude dokázané, že „áno, to dieťa sa narodilo”?

Áno.

 

Prečo by ho mali napriek tomu zabiť?

Lebo podľa tých proroctiev, hlavne Zjavenia Jána, je napísané, že hneď po narodení sa bude snažiť, tam je to obrazne napísané… ten sedemhlavý drak, ktorého stelesňuje padlý archanjel, ktorý bude aj zhmotnený na Zemi a je tu vlastne aj vo vyvolenom národe, tak bude sa ho snažiť nejakým spôsobom, aj keď nie on osobne ale cez svojich ľudí, zlikvidovať. Keďže sa mu to nepodarilo v tom tehotenstve, tak sa bude snažiť neskôr.

A aby sa to nestalo, aby ten kráľ Tisícročnej ríše naozaj bol, tak Boh, dokiaľ to bude možné, ho nechá na Zemi a tá možnosť bude závisieť od ľudí. Dokiaľ ho oni budú chcieť, dovtedy ho Boh dokáže na Zemi uchrániť.

Keď ho nebudú chcieť, nemá zmysel, aby bol ešte na Zemi.

 

Z mojej strany je tu ešte posledná otázka: Prečo by ho mali pripraviť o život?

Pokúsim sa tak jednoduchšie odpovedať. V knihe je to zase vysvetlené. Súvisí to s tou falošnou úlohou cirkvi, lebo cirkev bude tvrdiť, že to nie je Božie dieťa. To sa stalo aj za čias Ježiša, keď tí farizeji, tí najvzdelanejší ľudia, ktorí dobre poznali Starý zákon, tvrdili, že on nie je Boží Syn za to, že ich on kritizoval, tak vďaka ich duchovnej vyspelosti a ich autorite ľudia mysleli, že oni majú pravdu, tak prijali ten ich názor, že nie je Boží Syn a sami si ho ukrižovali.

A to isté sa stane aj teraz, keď cirkev bude tvrdiť, že to nie je Božie dieťa, tak sa nájdu ľudia, takí odvážlivci, ktorí si povedia, že idú ho zabiť, lebo to nie je Božie dieťa, a v mene cirkvi ho teda budú chcieť takýmto spôsobom odpratať zo sveta.

Vy si myslíte, že keď teraz ho cirkev zapiera - už pred narodením, že ho po narodení uzná? Potom bude jej odpor ešte silnejší. Odmietaním mojich kníh „Večné zákony”, kde je všetko dôkladne podľa Biblie vysvetlené, ponecháva cirkev veriacich v omyle, že narodenie Imanuela je výmysel, ktorý netreba brať vážne.

Veriaci sú natoľko zaslepení, že odmietajú Boží zázrak - nadpozemské počatie Imanuela z Ducha Svätého. Táto udalosť je v dnešnej dobe taká výnimočná, no ľudia miesto vďaky a radosti, že sú jej účastníkmi, ju všemožne zapierajú.

Keď bude dieťaťu aj matke hroziť smrť, budú unesení zo Zeme a zvedené ľudstvo sa ponechá v najťažších chvíľach súdu bez Božej ochrany, keďže ju nespoznali a neprijali.

 

Z mojej strany je to všetko. Neviem, ak máte Vy niečo, čo by ste chceli dodať.

Tak myslím si, že nemusím dodávať, pokiaľ nie sú otázky, v knihe je omnoho viacej napísané pre tých ľudí, ktorí by chceli ozaj vedieť viac.

 

Ja vám v každom prípade ďakujem, že ste k nám zavítali. Lúčim sa s Natáliou de Lemeny-Makedonovou a prajem Vám veľa šťastia a veľa ďalších úspechov a aby sa to všetko podarilo tak, ako sa to má a aby ľudstvo prišlo nato, kde tá Pravda naozaj je.



Obsah


www.biela-holubica.sk

www.biela-holubica.sk